http://www.milonic.com/menuproperties.php

Hosted SharePoint

 

Microsoft Windows SharePoint Services™ er en webløsning til arbejdsgrupper og teams, der er udviklet således, at dit teams styring af oplysninger og aktiviteter bliver forbedret væsentligt. Et SharePoint websted fungerer som centralt opbevaringssted for alle projekt-oplysninger: Dokumenter, kontaktpersoner, opgaver, diskussioner og meget mere. For dig betyder det, at du slipper for at sende adskillige e-mails rundt med projektoplysninger, referater, beslutninger m.v. Med SharePoint kan du samle alle projektoplysninger på et overskuelig websted.

Hosted SharePoint

- 50 mb. plads pr. bruger.
  (Ekstra diskplads: kr. 20,- pr. 100mb
  pr. md.)
- Online administration.
- Dokumentbiblioteker (delte
  dokumenter).
- Billedbiblioteker.
- Lister (kontaktpersoner, begivenheder,
  opgaver, etc.).
- Diskussionsforummer.
- Undersøgelser (afstemninger).
- Versionsstyring (notificering ved
  ændring).
- Integration med Microsoft Office 2003.
- Søgefunktion.
- Personlige startsider.
- Virusscanning af dokumenter.
- SSL krypteret adgang (128 bit).
- Daglig backup.
- 24 timers tilgængelighed.
- Gratis support.

Oprettelse kr. 0,- excl. moms

 pr. md. kr. 269,- excl. moms
Opkræves 1/2 årlig forud.

5 gode grunde til at vælge en Hosted SharePoint løsning:

1: Spar tid og penge.
Ved en Hosted SharePoint løsning, spares egen serverpark, opsætning, eksterne konsulenter, samt uddannelse af personale og merudgifter såsom systemnedbrud, opdateringer, hardware mm. aldrig opstå. Idet det interne system centraliseres med daglig backup og et professionelt sikkerhedsniveau, vil vedligeholdelsesomkostningerne være lig nul.

2: Del viden på tværs af virksomheden.
Med Hosted SharePoint, kan brugerne være mere effektive, idet de får øjeblikkelig adgang til nye såvel gamle oplysninger. Alle oplysninger, dokumenter og programmer der benyttes i løbet af dagligdagen organiseres i SharePoint. Hjemmearbejdsplader bliver mere og mere efterspurgt. Hosted SharePoint giver adgang til virksomhedens dokumenter uanset hvor brugerne befinder sig.

3: Gem relevante oplysninger ét centralt sted.
De fleste virksomheder bruger en stor del af deres hverdage på strukturering, arkivering og beskyttelse af interne dokumenter. Med Hosted SharePoint, bliver dette en fornøjelig del af hverdagen, idet der er lagt ekstrem fokus på struktureringen og overskueligheden.

4: Automatiser de daglige arbejdsgange.
Relevante oplysninger såsom dokumenttilføjelser, opdateringer og rettelser fremsendes pr. mail med direkte link til de respektive SharePoint sider. Dette bevirker, at brugerne altid er 100% up-to-date omkring deres interesseområder.

5: Velkendte brugergrænseflader og værktøjer.
Når nye systemer integreres kræves ofte længerevarende uddannelsesforløb og eksterne konsulenter. Dette bevirker, at nye systemer har svært ved at slå igennem som en integreret del af virksomhedens daglige drift. Det er nemt for brugerne at komme i gang med at bruge Hosted SharePoint 2003 ved hjælp af værktøjer, der er kendt fra Microsoft Office-programmerne, f.eks. velkendte ikoner, rutiner, muligheder, rullelister til visning af redigeringsmuligheder og træk og slip-værktøjer til tilpasning af sitets indhold og layout. Dette må helt klart anses som en motivationsfaktor, idet slutbrugerne ikke kastes ud i et helt nyt område.
 
 
 

Service Suite planlægning giver dig mulighed for at gøre hver-dagen mere effektiv i forbindelse med planlægning/montørstyring. er også et effektiv værktøj for Leverandører / Grossister med bl.a. e-ordre løsningen, nem og effektiv lageroptælling, kan op-rettes manuelt eller indlæses fra en stregkode.

Service Suite vinder
-dine kunders loyalitet-

Du kan læse meget mere om
    Service Suite her

TILMELD DIG
SC NEWSLEASING

Skån din egenkabital!

Læs mere om de fordele du har med Leasing.
Leasing fra kr. 4.000,- >

Er du iværksætter, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste leasingaftale for dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
|   Kontakt os   |    Site Map   |

© Copyright 2003 Soft Consult. Alle rettigheder forbeholdes

>----------------------------> TIL TOP <-----------------------------<